Csíkmaraton / Maratonul Ciucului

Parteneri

Despre


     După trei ani de repaus, după Campionatului Național XCM 2019, ultimul organizat de noi, avem deosebita plăcere de a vă informa: MTB Maraton Miercurea Ciuc  revine cu un face lift, Maratonul Ciucului continuă serialul de curse Ciucane.
     Datorită reușitei edițiilor precedente și a incurajării primite de oficialii ai Federației Române de Ciclism și prietenii cicliști, reușita din 2019 unde am dat loc Campionatului Național de MTB, obstacol luat cu succes, urmează o nouă ediție a maratonului MTB ciucan sub o nouă denumire dar cu același echipă de organiztori.

     Având ca  punct de pornire din Piața Libertății în Miercurea Ciuc, concurenții vor străbate minunatele trasee ale Munţii Ciucului.
Siculus Cycling Club, în colaborare cu Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, co-organizator: Siculus Alpin Club, Federația Română de Ciclism vor contribui la organizarea celei de-a șasea ediţie al MTB Maraton Miercurea Ciuc devenind acum Maratonul Ciucului.

     Reuşita anilor precedenți ne obligă să ducem mai departe această tradiţie. Anul acesta ne vom strădui să facem şi mai atrăgătoare acest concurs dedicat atât concurenților experimentați cu un traseu de 70 km de dificultate ridicată, cât și amatorilor cu un traseu de 35 km, dificultate medie.

     Vă așteptăm cu același entuziasm și voie bună ca și anii precedenți, cu un gulaș gustos și un pahar de bere rece.
     
     Spor la pedalat!

Sponsori